CUM DEVII CLIENT PC ENERGY

1 Conecteaza-te sau inregistreaza-te cu un cont nou.
2 Calculeaza tariful dorit.
3 Contacteaza-ne sau trimite-ne un mail

Daca intampini probleme, va rugam nu ezitati sa ne contactati, prin e-mail la energie@pc-managmenent.ro. Multumim!

URGENTE

Operator Distributie
Telefon - (021) 9291
Fax - 0372.871.079

CREEAZA CONT

AI UITAT DETALIILE?

Schimbarea furnizorului de energie electrica

Odată cu liberalizarea pieței de energie electrică, orice tip de consumator din România, fie că este casnic sau noncasnic, trebuie să își exprime dreptul de eligibilitate pentru a beneficia de avantajele acesteia. Acest drept îî conferă consumatorului posibilitatea de a alege furnizorul compatibil cu necesitățile acestuia, care prezintă o ofertă de furnizare a energiei electrice satisfăcătoare.

Schimbarea furnizorului de energie electrică este un proces accesibil, gratuit, care nu implică întreruperea alimentării cu energie electrică, modificări ale instalațiilor de alimentare sau vreo schimbare de contor electric. Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul energiei (ANRE) a aprobat Procedura schimbării furnizorului de energie electrică prin Ordin al Președintelui ANRE nr. 105/2014

Pentru procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică vor fi implicate urmatoarele entități:

 • consumatorul de energie electrică (clientul final)
 • furnizorul de energie electrică actual
 • noul furnizorul de energie electrică
 • operatorul de distribuție zonal

Accesând următorul link veți găsi Procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică redactată de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul energiei (ANRE)

PC Management & Consulting SRL deține licența de furnizare a energiei electrice nr. 1095 din 2012, putând astfel furniza energie oricărui consumator care își desfăsoară activitatea în tara noastră. Având o echipă de specialiști dedicată, PC Energy vă oferă consulanță pentru perioadă precontractuală, oferind soluții și strategii conforme necesităților dvs. Având în vedere situația economică actuală, PC Energy vă oferă contracte de furnizare a energiei electrice flexibile, adaptate fiecărui client în parte, furnizând prin partenerii noștri de încredere numai energie verde 100%. Devenind, astfel clientul nostru, veți beneficia de un partener de încredere, care vă va oferi servicii de calitate în acest sector cheie al activității dvs.

Avantaje client PC Energy :

 • preț fix garantat pe toată perdioada de derulare a contractului
 • un partener de încredere în relația cu operatorul de distribuție
 • transparență și corectitudine în relațiile contractuale
 • fără clauză de denunțare anticipată a contractului

Oferte Furnizare Energie Electrica !

La inceputul anului 2016, PC Energy detine un portofoliu important de clienti cu locuri de consum atat in Bucuresti cat si in judete strategice din tara cum ar fi Constanta, Bistrita si Ploiesti. Pentru informatii suplimentare accesati meniul Contact sau urmatoarele Oferte tip :  


Accesând următorul link veți găsi Procedura de schimbare a furnizorului de energie electrică redactată de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul energiei (ANRE)

Etapele schimbării furnizorului

Acceptarea de catre un client a ofertei de energie electrica a unui furnizor

Incheierea contractului de furnizare energie electrica

Transmiterea notificarii de denuntare a contractului de furnizare energie electrica incheiat cu vechiul furnizor :

 • Notificarea se transmite tuturor partilor implicate in acest proces: noul furnizor, vechiul furnizor si operatorul de distributie/retea concesionar din zona de distributie unde se afla locul de consum Notificarea se transmite cu minim 21 zile inainte sa intre in vigoare noul contract de furnizare energie electrica Notificarea este transmisa de clientul final
 • Noul furnizor incheie cu Operatorul de retea/distributie contractul de distributie petru locul de consum respectiv la cererea clientului final acesta poate sa incheie in nume propiu contractul de distributie cu Operatorul de retea/distributie concesionar (in acest caz clientul va achita tarifele de distributie direct catre operatorul de retea/distributie)

  La data convenita intra in vigoare noul contract de furnizare

  SUS

  test.